klikkaa alkuun
Ajankohtaista

Eini Perälä
Iloiset sävelet
Oma musiikki
Tilaa Eini esiintymään
Taidenäyttelyt
Einin arvot
CV

Matti Perälä
Pappi ja teologi
Seurakuntatyön asiantuntijapalvelu
Vihreää vastuuta
Taidenäyttelyt
CV

Yhteiset
Galleria
Linkit
Yhteystiedot
Etusivu

Kuvat: Eini ja Matti Perälä
eini.larvi@pp.inet.fi
mattiseppo.perala@gmail.com

© Rokkiruuna Ky 2008
Eini ja Matti Perälä
Klikkaamalla kuvaa kuulet näytteitä Einin musiikista

Donte lieta Gigout toccata Margharetan aaria Requiem Al Webber Verdin Aida Morgon Sång Oi kiitos sa Luojani Lux aeterna

Opetusta ja konsertteja
1995 konsertti Elimäen seurakuntakeskuksessa yhdessä pianisti Pertti Eerolan ja lauluyhtye Bocca Bellan kanssa. Säveltäjänimiä mm. Faure, Puccini, Wolf,

Kesällä 1996 kirkkokonsertit Jarkko Yliannalan kanssa Korian kirkossa ja Langinkosken kirkossa.

Elimäen Kansalaisopiston 30-vuotisjuhlassa vuonna 1999 Eini johti Elimäen Kamarikuorolle sovittamansa ja valmistamansa juhlakohtauksen Verdin oopperasta Aida sekä lauloi sopraanosoolot. Pianossa Kari Hänninen.

Oopperakonsertti Torniossa 20.6.1999. J Posti kirjoitti Pohjolan Sanomissa 25.6. seuraavaa: "Puccinin La Bohemesta Mimin aarian esitti Eini Larvi-Nikkinen parinaan Anders Blom. Lumoavan Mimin äänessä oli lämpöä, hellyyttä ja syvyyttä. Satu Salminen loihti esiin Puccinin sulosoinnut orkesteristaan."

Kesällä 2001 Kirkkomusiikin helmiä -konsertit Käpylän kirkossa yhdessä Pekka Ainalin ja Valkealan kirkossa yhdessä Mari Lehtisen kanssa.

My Fair Lady Valkealan seurakuntakeskuksessa 15.2.2002. Eini vastasi yksinlaulujen opetuksesta ja ohjasi teoksen yhdessä Malla Koposen kanssa. Paikalliset lehdet otsikoivat tapahtuman: "Upea My Fair Lady Valkealassa" ja "Viehättävä My Fair Lady Valkealassa."

Seppo Ruohosen ja Collin Hansenin kanssa Eini konsertoi Kirkkomusiikin helmiä -konsertissa 18.11.2003. Jouko Törmälä kirjoitti tuolloin Einin laulusta Kouvolan Sanomissa: "Korkeita kaaria kirkonmäellä. Jo ensimmäisistä sävelistä saattoi aistia suuren musikaalisuuden, joka ilmeni kauniina sävelmien muotoiluina ja tarkkoina intervallikulkuina. Laulajan sopraanoääni helisi ja helmeili kirkkaana ja loisteliaana varsinkin korkeimmissa sfääreissä. Ei ihme, että ääntä on kutsuttu "jumalaiseksi". Laulajalle voi hyvin povata ruusuista tulevaisuutta."

Lauluja Jumalan hyvyydestä. Konsertti Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria -salissa 10.4.2005, säveltäjinä mm. Faure, Sibelius, Merikanto, Laaksonen ja Simojoki. Pianossa Pekka Ainali

Operettiproduktio Valkealan lukion auditoriossa huhtikuussa 2006. Eini Perälä oli harjoittanut Valkealan Kansalaisopistossa laulajat, koonnut ohjelmiston ja toimi ohjaajana sekä esityksessä itse kertojana.

Kimonkylän Taidekodilla Lapinjärvellä Eini piti keväällä 2007 monipuolisen konsertin, jossa oli niin klassista laulua, suomalaista mielenmaisemaa kuin gospeliakin.

Hiljaisen viikon värit. Pisara 2. - 6.4.2007, TV 1. Ohjelmasarjassa Matti Perälän tekstit luki näyttelijä Pentti Siimes ja meditatiivisen laulun oli säveltänyt ja esitti Eini Perälä. Ohjelmat esitettiin uusintoina TV 1 17.- 21.3.2008.

Pääsiäisaamun jumalanpalvelus TV 1 23.3.2008 klo 10 TV 1, uusinta 25.3.2008 klo 13. Einillä oli jumalanpalveluksessa musiikkivastuu, yhtyeen johtaminen ja soololaulut. Lauluista ja musiikista tuli kymmeniä ja kymmeniä sähköposti- ja tekstiviestejä myönteisenä palautteena.

2010-11 Eini-Annukan ja lauluyhtye Aavan Hyväntekeväisyyskonserttisarja. Lapinjärvi 14.3.2010, Kouvola 1.7. 2010 ja Langinkoski 16.1.2011. Konserttien tuotot ohjattiin Kirkon ulkomaan avulle ja Pelastakaa lapset ry:lle. Italialaisia lauluja ja gospelia.

Eini-Annukan soololevyn ”Unteni maa” julkistamiskonsertti Kuusankoski-talon Voikkaa-salissa 15.5.2011. Säestäjänä oopperapianisti Liisa Pimiä.

sivun alkuun